Ne is keresse senki az Integritás Hatóságot a megadott címen

belföld
2022 november 23., 09:00

Már két ellenzéki politikus is kereste az elvileg november 19-én munkába álló Integritás Hatóság munkatársait a hivatali címen – hiába. A meghirdetett első napján a Jobbik politikusai mentek oda a Bartók Béla úthoz, majd hétfőn a Momentum országgyűlési képviselője kereste fel a hatóságot. Mindkét esetben azt tapasztalták, hogy zárva van az iroda.

Az Integritás Hatóság most történetének második sajtóközleményében azt írja, ez így a normális. Eszerint ugyanis,

a Hatóság személyes ügyfélszolgálatot nem üzemeltet.

Tompos Márton az Integritás Hatóság épületénél.
photo_camera Tompos Márton az Integritás Hatóság épületénél. Fotó: Tompos Márton/Momentum

Ehelyett a közérdekű bejelentéseket írásban – postai úton a 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. címen, vagy elektronikus úton a bejelentes@integritashatosag.hu címen – lehet megtenni, írja a közlemény.

Arra is kitérnek, hogy még mindig várják „az elhivatottságot érző leendő munkatársak jelentkezését”, és hogy december elsejéig létrehozzák a Korrupcióellenes Munkacsoportot.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.