Rezsi Szilárd rálépett a gereblyére

POLITIKA
2022 november 24., 09:40
comments 19
  • A Fidesz ismert arcai úgynevezett Országjárás keretében tartanak közönségtalálkozókat a leglelkesebb fideszeseknek.
  • Az eseménysorozat célja kettős: begyűjteni minél több aláírást a nemzeti konzultációhoz - ez az, aminek a bombás óriásplakátjai ellepték az országot -, illetve megmagyarázni a legstabilabb rajongóknak, hogy a kormány miért ellenzi az energiahordozókra kivetett, Oroszország elleni szankciókat.
  • Szerda este Csepelen Kocsis Máté fideszes frakcióvezető tartott ilyen eseményt, a házigazda Csepel fideszes arca, Németh Szilárd volt, a helyszín pedig az általa gründolt Kis-Duna-parti birkózó akadémia.

A téma hiába volt komoly, a vonatkozó óriásplakátok szerint egyenesen atombomba komolyságú, Kocsis Máté fellépése úgy indult, mint valami jófajta “rálépek a gereblyére, jól arcba vág a nyele”-típusú komédia. A szórakoztató faktort nem ő, hanem az esemény házigazdája, Németh Szilárd garantálta.

Némethet a fővárosi liberális közvélemény titokzatos okokból valamiféle különösen veszélyes vezérfideszesnek tekinti, és a bármire fordítható szabadidejének kimutatható százalékában rajta szörnyülködik, őt gúnyolja, sőt egészen meghökkentő módon tőle retteg, esetleg Németh elemzése alapján próbál magvas következtetéseket levonni úgy általában a Fideszről. Pedig ha létezik semmilyen értelemben nem veszélyes ember Magyarországon, az Németh Szilárd.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Itt első lépésben politikafüggetlen, de annál hatásosabb antréval melegítette be a birkózócsarnok emeleti büféterében a hivatalos kezdési időpont után akkor már fél órája türelmesen várakozó közönséget: annyira erősen lihegve szólt bele a mikrofonba, mintha szex vagy edzés közben jött volna rá, hogy az emeleten várják, jóllehet egyik lehetőség sem tűnt életszerűnek. Én is voltam kötöttfogású birkózó, de ebben a sportágban olyan irtózatosan büdös kenőcsöket ken mindenki magára, ami a szőrös, görbe férfilábak és karfiolosra tört fülek legvadabb rajongóit is szerzetessé teszi.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.