Az iráni játékosok mutatták meg Katarban, hogy mi az igazi bátorság

Angliától Németországig senki nem merte felvenni a szivárványos karszalagot azon a világbajnokságon, amiről bebizonyosodott: a korrupción kívül tényleg az égvilágon semmi sem indokolja a katari helyszínt.

Láttuk már az összes meccset, kiderült, hogy laborban ne lehet csapatot keltetni, a téli emberkísérletben pedig a játékosok épségért az extrahosszú hosszabbítások miatt is lehet aggódni.

Itt vannak viszont a négycsatáros csapatok, Messi és Ronaldo helyett pedig végre a fiatalok villognak. A 444 fociszerető munkatársai közül Gazda Albert és Haszán Zoltán beszélte ki a vébét Fórizs Mátyással, passzsávok és tükörszélsők emlegetése nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.