Lehallgatókészüléket rejtett az exe lakásába egy férfi Csongrád megyében

bűnügy
november 25., 8:39
comments 5

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly egy lehallgatókészüléket rejtett el volt barátnője lakásán, valamint kitartóan zaklatta is a nőt.

A vádirat szerint a férfi és a nő rövid ideig párkapcsolatban éltek egymással, a szakításuk után közös gyermekük is született. 2021. május 19-én a férfi a nő lakásán járt, hogy gyermekét meglátogassa.

Ekkor a konyhában titokban egy olyan technikai eszközt helyezett el, ami a lakásban hallható hangokat a férfi telefonjára továbbította. Ezután száz alkalommal hallgatta le az exe tudta nélkül a lakásban zajló eseményeket, egészen addig, amíg a nő két nappal később észre nem vette a készülék fényjelzőjét.

Ezen kívül a férfi 2021. június eleje és augusztus közepe között, több mint 700 alkalommal hívta fel a nőt telefonon, illetve különböző alkalmazásokon keresztül, valamint neki napi rendszerességgel SMS-es és egyéb üzeneteket küldött. Ezekben, amellett, hogy gyermekük hogyléte felől érdeklődött, rendszerint féltékenységének adott hangot, ha a volt párja nem reagált azonnal a megkereséseire. A férfi a fenti okból egy alkalommal az utcán babakocsit tologató sértettel vitába is keveredett, vízzel öntötte le a nőt.

A járási ügyészség a férfit tiltott adatszerzés bűntettével, valamint zaklatás vétségével vádolja. Az elkövető bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni. (Ügyészség)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt