Eltemették Csóka-Szűcs Jánost, ott volt Márki-Zay és Fekete-Győr is

GYÁSZ
2022 november 27., 12:16

Pénteken tartották Csóka-Szűcs János gyulai ellenzéki aktivista temetését. Molnár Tibor, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja képeket is közzétett, amiken látható, hogy a szertartásra elment Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke is.

photo_camera Csóka-Szűcs János Fotó: Facebook/Molnár Tibor (MMM)

Csóka-Szűcs nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor a koronavírus-járvány első hulláma alatt, 2020 májusán rémhírterjesztésért feljelentette a település fideszes polgármestere, Görgényi Ernő.

Haláláról november 14-én adott ki közleményt a Momentum. Akkor azt írták róla, „a Momentumon belül és azon kívül is rendkívül aktív volt, hiába próbálták számos alkalommal ellehetetleníteni, lejáratni, mindenkinek erőt adott az az elhivatottság, amivel a töretlenül dolgozott a változásért”.

Csóka-Szűcs 2020 májusi videónkban is szerepelt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.