Ha már kizárták az oroszokat a világbajnokságról, legalább tömegverekedéssel szórakoztatják a nézőket

oroszország
2022 november 27., 17:57

Oroszország - miután a katonái nem túl spsortszerűen fegyverekkel rohanták le a szomszéd országot - nem lehet ott a világbajnokságon. Így az arab nyár helyett az orosz télben fociznak, és olyan lelkesedéssel ugranak bele egy tömegverekedésbe, amit toborzóvideókon fognak mutogatni a harci tűz felszítására.

A Zenit-Szpartak Moszkva kupameccs hosszabbításában, 0-0-nál szakad el a cérna és kezdődött olyan rugdosódás, amiben még a cserejátékosok is beszálltak. 3 kiállítás itt, 3 ott, a meccs maradt 0-0, a Zenit 11-esekkel nyert.

link Forrás

A török bajnokság másodosztályában a nézők okoztak botrányt. A Göztepe-Altaya meccsen az Altay-szurkolók égő fáklyákat dobtak a Göztepe szurkolói közé. Aztán az utóbbiak közül egy bement a pályára, és a szögletzászlót széttörte az Altay kapusának a fején. A meccs félbeszakadt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.