Jégpálya épült Felcsúton, a Hattyúk Tava mellett

elmebaj
2022 december 01., 11:25
comments 13

„Ha nem látom, nem hiszem el: a 240 milliós EU-s és 1,5 milliárdos hazai pénzből épült Hattyúk tava mellett pár hete még egy kis focipálya volt, most viszont már egy jégpálya várja a 2500 fős Orbánland apraját és nagyját. Orbán ugye megígérte, ha megválasztják, nem lesznek megszorítások - kár, hogy nem szólt, hogy csak a kis falujára gondolt” - írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

A politikus azt is írja, gyakran jár a környéken, mégis szinte minden alkalommal talál valami meghökkentő újdonságot.

Épp ma írtuk meg, hogy mire költenek a költségvetésből eltérített adóforintokból a felcsúti fociakadémián: többek közt 5 kommunikációs munkatárs, 3 marketinges kolléga és egy VIP-menedzser bérezésére.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.