Jégpálya épült Felcsúton, a Hattyúk Tava mellett

elmebaj
2022 december 01., 11:25
comments 13

„Ha nem látom, nem hiszem el: a 240 milliós EU-s és 1,5 milliárdos hazai pénzből épült Hattyúk tava mellett pár hete még egy kis focipálya volt, most viszont már egy jégpálya várja a 2500 fős Orbánland apraját és nagyját. Orbán ugye megígérte, ha megválasztják, nem lesznek megszorítások - kár, hogy nem szólt, hogy csak a kis falujára gondolt” - írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

A politikus azt is írja, gyakran jár a környéken, mégis szinte minden alkalommal talál valami meghökkentő újdonságot.

Épp ma írtuk meg, hogy mire költenek a költségvetésből eltérített adóforintokból a felcsúti fociakadémián: többek közt 5 kommunikációs munkatárs, 3 marketinges kolléga és egy VIP-menedzser bérezésére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt