Petíciót indított a Történelemtanárok Egylete az elbocsátott pedagógusok visszahelyezésére

oktatás
2022 december 01., 16:51
comments 3

A Történelemtanárok Egylete petíciót indított a SzabadaHang felületén, amelyben érdemi tárgyalást, és az elbocsátott pedagógusok visszahelyezését követelik, írják közleményükben.

A Pintér Sándornak címzett petíciójukban kiemelik, hogy “Szolidárisak vagyunk valamennyi elbocsátott kollégával, követeljük visszavételüket! Ideje lenni tanulni a történelemből. A rendpárti fenyegetés nem megoldás, tárgyalásokkal és megállapodással kell rendezni a vitás kérdéseket.”

Az akcióhoz pár óra alatt csatlakozott a:

  • Magyartanárok Egyesülete,
  • Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete,
  • Civil Közoktatási Platform,
  • Szülői Hang
  • Szülői Összefogás Közösség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt