A köztévé híradója úgy harsogja, hogy holnap életbe lépnek az olajszankciók, mintha eddig nem titkolták volna el, hogy eddig nem volt érvényben semmilyen szankció energiahordozókra

Lezárt tartalom a Kör tagjainak publicisztika
2022 december 4., 19:10
comments 43

Holnap, vagyis hétfő fontos nap lesz, ekkor lép ugyanis életbe az első az Oroszország elleni uniós energiaszakciók közül: december 5-étől uniós tagország nem vásárolhat orosz nyersolajat.

Mivel műsorvezetés közben szól itthon a köztévé, órák óta hallom, ahogy a hírblokkokban beszámolnak erről a tényről. Éppen ezért nehéz most elképzelni, hogy mit gondolhatnak azok a tévénézők, akik csak a kormánymédiából tudnak tájékozódni. Vagyis a magyar polgárok többsége.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt