A köztévé híradója úgy harsogja, hogy holnap életbe lépnek az olajszankciók, mintha eddig nem titkolták volna el, hogy eddig nem volt érvényben semmilyen szankció energiahordozókra

publicisztika
2022 december 04., 19:10

Holnap, vagyis hétfő fontos nap lesz, ekkor lép ugyanis életbe az első az Oroszország elleni uniós energiaszakciók közül: december 5-étől uniós tagország nem vásárolhat orosz nyersolajat.

Mivel műsorvezetés közben szól itthon a köztévé, órák óta hallom, ahogy a hírblokkokban beszámolnak erről a tényről. Éppen ezért nehéz most elképzelni, hogy mit gondolhatnak azok a tévénézők, akik csak a kormánymédiából tudnak tájékozódni. Vagyis a magyar polgárok többsége.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.