Levélben kérik a taxisok Orbán Viktort, hogy ismét emeljenek a taxis tarifán

belföld
2022 december 07., 13:32
comments 55

Levelet írtak a taxis szövetségek Orbán Viktornak, hogy konzultációt kezdeményezzenek „az országban kialakult rendkívüli helyzet miatt”- olvasható a Független Egységes Szakszervezetek Szövetségének honlapján.

A levélben azt írják:

„Sajnálatos módon az idei taxis tarifa megállapodás megkötése után számos olyan esemény történt/történik (háború, hiperinfláció, energiaválság, élelmiszerárak elszabadulása), mely a korábbi megállapodást elértéktelenítette. ”

Ezért javasolják:

  • a további sürgős, kisebb mértékű taxis tarifaemelést,
  • a taxis kisvállalkozók adókedvezményes lehetőségeinek bővítését,
  • taxi engedélyek kiadásának maximalizálását, a taxis vállalkozások létszámának korlátozását,
  • a taxisok adózási lehetőségeinek pontosítását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt