A komplett miskolci csapatot meg akarta verni a szeredaiak különös lelkivilágú légiósa

sport
2022 december 08., 13:42
comments 1

Ismét hallatott magáról a Csíkszeredai Sportklub különös lelkivilágú légiósa. Garrett Clarke a vasárnapi – 3-2-es hazai győzelemmel végződött – DVTK Jegesmedvék–SC Csíkszereda Erste Liga-hokirangadó végén érezte úgy, hogy van még tennivalója, ezért magányosan átkorcsolyázott a sikerüket ünneplő miskolciakhoz, hogy lehetőleg jól megverje mind a húszukat. A játékvezetők közbeléptek, nem lett nyílt bunyó a dologból, mindössze Clarke kapott lefújás utáni véglegest.

A szeredai légiós ellen már sokadszor indult fegyelmi eljárás a 2022/23-as bajnoki szezonban – korábban mi is írtunk egy hatmeccses eltiltásáról –, az illetékes testület csütörtökön közzétett döntése nyomán ezúttal négy találkozóról lesz kénytelen hiányozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.