Orbán Viktor benézett a MOL igazgatósági ülésére

belföld
2022 december 08., 09:32

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a cég vezetésének meghívására részt vett a MOL-csoport igazgatósági ülésén - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A kormányfő Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterrel, Orbán Balázs politikai igazgatóval és Nagy Jánossal, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkárral együtt ment el a cég új székházába.

Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója és Orbán Viktor
photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

Hernádi Zsolt, a MOL vezére fogadta a delegációt. Az a Hernádi, akivel a kormány végül elvitette a balhét a benzináremelések kapcsán – írtuk erről szerdán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.