A Szikra Mozgalom a NER kedvenc étterménél követeli: Fizessenek a gazdagok!

POLITIKA
2022 december 9., 17:50
comments 8

A kaszinóblokkolás és a végrehajtói kar kiplakátolása után, most a NER kedvenc éttermeként ismert Felix étterem előtt folytatja a Fizessenek a gazdagok! kampányát a baloldali Szikra Mozgalom. A kaszinós esemény során kisebb balhé lett a láncból, most is megjelent a rendőrség, jelenleg igazoltatják a jelenlevőket.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

A Szikra Mozgalom aktivistái felolvasták követeléseiket, miközben az étterem ajtaját bezárták, és az esemény Facebookos élőadása alapján egy - feltehetőleg - pincér épp teával kínálgatja a skandálókat.

Céljuk, hogy felhívják „a figyelmet a NER és kedvezményezettjeinek rongyrázására, amely hihetetlen mértékűre nyitja a társadalmi ollót: a szegényeket még szegényebbé, a gazdagokat még gazdagabbá teszi.”

A sajtó képviselőit a Döbrentei tér környékén várták, ahonnan a Felix étteremhez vonultak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt