Harry herceg és felesége az arcunkba tolnak több tucat, eddig soha nem látott privát fotót és videót, aztán meg hülyére vesznek

bulvár
2022 december 09., 20:40
comments 7

„Anyámat végig zaklatták, miközben apámmal volt. De miután elváltak, a zaklatás csak erősebb lett. (...) Lehet, hogy ő volt a legbefolyásosabb, leghatalmasabb nő a világon, de teljesen ki volt téve ennek. Láttam, tapasztaltam és megtanultam dolgokat. A családunkba házasodó nők fájdalmát és szenvedését. Emlékszem, arra gondoltam, hogyan találhatnék valaha is olyat, aki hajlandó és képes kibírni mindazt, ami azzal jár, hogy velem van?” A fentieket Harry herceg mondta a csütörtökön bemutatott Harry&Meghan című, hatrészes dokumentum-sorozatban, amelynek egyelőre csak három részét mutatták be, és ami miatt a brit bulvárlapok órákkal a premier után olyan szalagcímeket hoztak le, hogy Harry és Meghan „semmibe veszik a királynő örökségét”, „bántóan” viselkednek a királyi család tagjaival, sorozatuk megg gyakorlatilag csak „gyomorforgató” „szappanopera”.

Pedig valójában nem ezek miatt lett rossz a Harry&Meghan. Őszintén nem tudom sajnálni a brit királyi családot, nem rettegek attól, hogy összeomlik ez az intézmény, és teljesen hidegen hagy a királynő „öröksége” is, de azzal egyet tudok érteni, hogy ez tényleg egy szappanopera lett. Pontosabban egy romkom doku.

link Forrás

Egészen kedvesen indul, az első rész végéig még az olyan, erőszakosan könnyfacsarónak szánt mondatokat is elnéztem, mint: „Meghan és a viselkedése nagyon emlékeztet anyámra”. Mármint az 1997-ben meghalt Diana hercegnére. De miután az arcunkba tolnak több tucat, eddig soha nem látott privát fotót, videót és negédes történetet a megismerkedésükről és kapcsolatuk első hónapjairól, mondván, hogy így tudnak „bepillantást nyújtani” abba, hogy valójában kik ők és végül miért döntöttek úgy, hogy faképnél hagyják a brit királyi családot, illetve a valóban pokolian működő brit bulvármédiát, csak a legnaivabb és legelvetemültebb rajongók nem veszik észre, hogy ezzel mindenkit totálisan hülyére vesznek. Ha tényleg az volt a cél, hogy „normális” és „hétköznapi” életet éljenek, anélkül, hogy minden második bokorból eléjük ugorjon egy lesifotós, az tűnne logikusnak, ha minél kevesebbet szerepelnének és mutatnának magukból.

Közel három évvel ezelőtt, 2020 januárjában jelentették be, hogy otthagyják a királyi családot és Angliát, ennyi idő alatt el is felejthette volna a világ a létezésüket, ők azonban úgy döntöttek, elkezdenek vadul integetni és megmutatni a magánéletük eddig soha nem látott részleteit is, miközben Meghan Markle olyanokat mond, hogy: „nagyon szeretnék már túl lenni ezen az egészen”, Harry herceg pedig szomorú fejjel közli: „komolyan aggódom a családom biztonságáért”.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.