Harry herceg és felesége az arcunkba tolnak több tucat, eddig soha nem látott privát fotót és videót, aztán meg hülyére vesznek

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bulvár
2022 december 9., 20:40
comments 7

„Anyámat végig zaklatták, miközben apámmal volt. De miután elváltak, a zaklatás csak erősebb lett. (...) Lehet, hogy ő volt a legbefolyásosabb, leghatalmasabb nő a világon, de teljesen ki volt téve ennek. Láttam, tapasztaltam és megtanultam dolgokat. A családunkba házasodó nők fájdalmát és szenvedését. Emlékszem, arra gondoltam, hogyan találhatnék valaha is olyat, aki hajlandó és képes kibírni mindazt, ami azzal jár, hogy velem van?” A fentieket Harry herceg mondta a csütörtökön bemutatott Harry&Meghan című, hatrészes dokumentum-sorozatban, amelynek egyelőre csak három részét mutatták be, és ami miatt a brit bulvárlapok órákkal a premier után olyan szalagcímeket hoztak le, hogy Harry és Meghan „semmibe veszik a királynő örökségét”, „bántóan” viselkednek a királyi család tagjaival, sorozatuk megg gyakorlatilag csak „gyomorforgató” „szappanopera”.

Pedig valójában nem ezek miatt lett rossz a Harry&Meghan. Őszintén nem tudom sajnálni a brit királyi családot, nem rettegek attól, hogy összeomlik ez az intézmény, és teljesen hidegen hagy a királynő „öröksége” is, de azzal egyet tudok érteni, hogy ez tényleg egy szappanopera lett. Pontosabban egy romkom doku.

Egészen kedvesen indul, az első rész végéig még az olyan, erőszakosan könnyfacsarónak szánt mondatokat is elnéztem, mint: „Meghan és a viselkedése nagyon emlékeztet anyámra”. Mármint az 1997-ben meghalt Diana hercegnére. De miután az arcunkba tolnak több tucat, eddig soha nem látott privát fotót, videót és negédes történetet a megismerkedésükről és kapcsolatuk első hónapjairól, mondván, hogy így tudnak „bepillantást nyújtani” abba, hogy valójában kik ők és végül miért döntöttek úgy, hogy faképnél hagyják a brit királyi családot, illetve a valóban pokolian működő brit bulvármédiát, csak a legnaivabb és legelvetemültebb rajongók nem veszik észre, hogy ezzel mindenkit totálisan hülyére vesznek. Ha tényleg az volt a cél, hogy „normális” és „hétköznapi” életet éljenek, anélkül, hogy minden második bokorból eléjük ugorjon egy lesifotós, az tűnne logikusnak, ha minél kevesebbet szerepelnének és mutatnának magukból.

Közel három évvel ezelőtt, 2020 januárjában jelentették be, hogy otthagyják a királyi családot és Angliát, ennyi idő alatt el is felejthette volna a világ a létezésüket, ők azonban úgy döntöttek, elkezdenek vadul integetni és megmutatni a magánéletük eddig soha nem látott részleteit is, miközben Meghan Markle olyanokat mond, hogy: „nagyon szeretnék már túl lenni ezen az egészen”, Harry herceg pedig szomorú fejjel közli: „komolyan aggódom a családom biztonságáért”.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt