Pumped Gabót meghívták a Magyar Tudományos Akadémiára

TUDOMÁNY
2022 december 9., 8:06
comments 26

Régen ilyenekkel poénkodtam” - értékelte az Instáján Pumped Gabó, hogy meghívták a Magyar Tudományos Akadémiára, ahol besegít a fenntarthatósági verseny népszerűsítésébe. Azt írta, már több mint 600 csapat jelentkezett.

🙏🏽 Nagyon örülök hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma.🌳 Ebédeltünk, körbe vezettek, beszélgettünk és arra jutottunk hogy fogunk még találkozni, egy szebb jövő érdekében 🌎♥️ rengeteg okos ember van az országban akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet ♥️🍀🌳🌎👍🏽”

Pumped Gabó rendszeresen megszólal környezetvédelmi ügyekben, korábban a Fertő-tó szétbarmolása ellen is kiállt:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt