Pumped Gabót meghívták a Magyar Tudományos Akadémiára

TUDOMÁNY
2022 december 09., 08:06
comments 26

Régen ilyenekkel poénkodtam” - értékelte az Instáján Pumped Gabó, hogy meghívták a Magyar Tudományos Akadémiára, ahol besegít a fenntarthatósági verseny népszerűsítésébe. Azt írta, már több mint 600 csapat jelentkezett.

🙏🏽 Nagyon örülök hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma.🌳 Ebédeltünk, körbe vezettek, beszélgettünk és arra jutottunk hogy fogunk még találkozni, egy szebb jövő érdekében 🌎♥️ rengeteg okos ember van az országban akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet ♥️🍀🌳🌎👍🏽”

Pumped Gabó rendszeresen megszólal környezetvédelmi ügyekben, korábban a Fertő-tó szétbarmolása ellen is kiállt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.