Mit keres egy főnáci Márai Sándor öccsének filmjében? Pénzt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Történelem
2022 december 11., 06:04
comments 12

A Ratline című podcast is valami olyasmi, amiről Esterházy Péter azt írta: jobb korokban elfogadták közvetlen Isten-bizonyítéknak. Nem csak azért, mert bravúrosan van szerkesztve, hanem mert tényleg szinte csodaszámba mennek a sok munkával és nem kevés szerencsével feltárt összefüggések és fordulatok. Pár hónapja küldte át egy podcastfüggő barátom, hogy ő ennél jobbat még nem hallott, és mire eljutottam a 10 részes sorozat közepéig, már nagyon bántott, hogy semmilyen apropót nem találok arra, hogy megírjam. Mert hát mégiscsak egy négy éve publikált, alapvetően történelmi témájú, angol nyelvű podcast, semmi aktualitás.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.