Nem fogadta el a bíróság Herczeg Zoltán fellebbezését, az ünnepekre is előzetesben marad

bűnügy
2022 december 13., 18:02

Hiába fellebbezett szabadlábra helyezésért és a kényszerintézkedést Herczeg Zoltán, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a bíróság helybenhagyta azt az a döntést, ami szerint szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének a veszélye miatt február 23-ig meghosszabbította az októberben letartóztatott divattervező letartóztatását.

Herczeget azután tartóztatták le, hogy október 21-én a rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot, kokaint és füvet találtak a lakásán. Herczeg Zoltán a kihallgatáson a fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.