Bunkó vagy csibész volt a vb-győztes argentin csapat?

világbajnokság
2022 december 19., 13:11

Fantasztikus döntővel ért véget az első téli világbajnokság, aminek a végén Infantino végtelenül sokáig fontoskodva csak átadta Messinek azt a trófeát, amire az argentin zseni - Bede Márton szavaival - a legjobban vágyott, és ami még hiányzott neki. A finálé élményével túltöltve értékelte gyorsan a világbajnokságot a 444 fociszerető munkatársai közül ezúttal Tóth-Szenesi Attila és Haszán Zoltán.

Pár téma:

  • Messi átalakult a leszegett fejű, magába zárkózó örök lúzerből a válogatott időnként arrogáns vezérévé. De Argentína suttyó vagy csak nagyon akarta a győzelmet?
  • Mi lett azokkal a válogatottakkal, aki tartalékcsapatot küldtek fel a nekik már tökmindegy meccsre?
  • Maradjon vagy menjen a világbajnok szövetségi kapitány?
  • Mi lenne, ha Orbán is megjelent volna az öltözőben. akárcsak Macron? Akkor mondjuk kint lettünk volna a vébén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.