Mága Zoltán-koncertjeggyel ajándékozza meg egy tankerület a pedagógusokat

ünnep
2022 december 21., 05:34
comments 8

Közzétette a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete egy tankerület vezetőjének üzenetét, amelyből az derül ki, hogy a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó köznevelésben dolgozók tiszteletjegyeket igényelhetnek Mága Zoltán 15., jubileumi újévi koncertjére - írja a hvg.hu.

A szöveg szerint „Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr és Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész úr közösen” biztosít 2500 darab belépőt, amelyek közül egy pedagógus legfeljebb két darabot igényelhet.

Az üzenetben meg nem nevezett tankerületnek a szöveg szerint összesen 40 darab tiszteletjegy jár, így arra figyelmeztetnek, hogy csak az első 40 jelentkező kaphat belőlük.

Fotó: maga Mága
photo_camera Fotó: maga Mága

Mága Zoltánról például megírtuk, hogy már a 2018-as választások előtti napokban is fellépett fideszes politikusok oldalán két szoros választókörzetben, az önkormányzati kampány idejére szervezett jótékonysági koncertjeinek pedig állandó szereplői voltak a kormánypárti jelöltek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.