Karácsony előtt kicsit olcsóbb lesz a benzin

gazdaság
2022 december 21., 09:06
comments 2

A héten pénteken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken, előbbi bruttó 3 forinttal, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal kell majd a kutaknak kevesebbet fizetni - írja a Holtankoljak. Ez a változás a kiskereskedelmi árakban is érvényesülhet, melyet követően az átlagárak az alábbiak szerint alakulhatnak a hét második felében:

  • 95-ös benzin: 631 Ft/liter
  • Gázolaj: 713 Ft/liter

A kormány a Mol javaslatára december elején megszüntette az üzemanyagár-stopot. A piaci ár adott és egységes, vagyis senki sem kaphat a továbbiakban a piaci árnál alacsonyabban üzemanyagot, a taxisokkal, mentősökkel, fuvarozókkal sem kivételeznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.