Novák Katalin DIY szaloncukorral, Varga Judit „igazságügy” feliratú mézesekkel hangolódik

ünnep
2022 december 23., 11:31

Magyarország vezető politikusai már nagyon érzik a karácsonyt, így ha valaki épp az ellenkezőjében van most, annak érdemes tovább görgetnie. Még nincs késő, simán el lehet lesni az igazságügyminiszter mézeskalács-díszítési technikáját.

A legünnepibb hangulatba látványosan Novák Katalin került, a köztársasági elnök már napokkal ezelőtt összerakta a saját készítésű szaloncukrait. (Idén látszólag nem jutott elég ideje a sütésre, de tavalyi összeállításunkból kiderül, milyen Novák-receptekkel érdemes még lefojtani a hat rúd beiglit.)

Novák ezen felül azt is megosztotta a halandókkal, milyen zenék hallgatása közben készül a karácsonyra. Többek között például az „Az én babám egy fekete nő” című dallal. Aki rácsúszna, Spotify-on megteheti.

De óriási hangolódásban voltak Szalai Viviennel, a TV2 hírigazgatójával is: a Sándor-palotában fotózkodtak, mert mind kiderült, Novák a Tényeknek adta a karácsonyi interjúját, amit majd december 26-án lehet tátott szájjal bámulni.

Lehet, hogy Novák Katalinnak idén kevesebb ideje jutott a konyhában szorgoskodni, de ezt megtette helyette Varga Judit igazságügyi miniszter, aki IGAZSÁGÜGY feliratú mézeseket sütött.

A fideszes Hoffmann Tamás kevesebbett foglalkozott a díszítéssel, de sorozatgyártásban csinált három tucat karácsonyi tacskót.

Deutsch Tamás mézesek helyett maradt a pogácsánál, de azt legalább karácsonyfa-formába rendezte. A képhez csak annyit írt: „Készülődés”

Azoknak pedig, akinek nem nyerte el a tetszését a köztársasági elnök zenei összeállítása, van egy jó hírem: Gyurcsány Ferencnek is van playlistje, már lehet is indítani ide kattintva.

Igen, én is hiányolom a fentiek közül Németh Szilárdot, de a Fidesz-alelnök sajnos mostanában feltűnően keveset süt és főz, így aki az ő alkotásait nézegetné, az hangolódjon a nagy karácsonyi zabálásra ezzel a tavalyi összeállítással.