Dmitrij Medvegyev: Magyarország és Lengyelország osztozik majd az egykori Ukrajna nyugati részén

agyvihar
2022 december 27., 6:55
comments 47

Tíz pontból álló jóslatsorozatot közölt Twitter oldalán Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök/miniszterelnök, a nemzetbiztonsági tanács jelenlegi alelnöke.

"Újévkor mindenki jóslatokba bocsátkozik, sokan mintha versenyeznének, ki tudja a legvadabb, legabszurdabb hipotéziseket felállítani. Itt a mi szerény hozzájárulásunk arról, mi minden történhet 2023-ban"

- nyitja meg a threadet Medvegyev, aki az elmúlt években leginkább azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy egyre vadabb hülyeségeket beszél a nyilvánosságban.

A jóslatok között a negyedik pont Magyarországot is érinti:

"Lengyelország és Magyarország osztozik majd az egykori Ukrajna nyugati részén.",

közvetlenül ezután pedig azt fejtegeti, hogy Németország, Lengyelország, a balti államok, Csehország, Szlovákia, a Kijevi Köztársaság (?) és más államok részvételvél létrejön a 4. Német Birodalom, ami háborúba lép Franciaországgal.

Medvegyev arról is ír, hogy az Egyesült Királyság visszatér az EU-ba, ami ettől összeomlik, Elon Musk megnyeri az amerikai elnökválasztást a polgárháború után, amiben Kalifornia és Texas kiszakad az Egyesült Államokból, az utóbbi pedig egyesül Mexikóval.

Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere "epic thread"-ként (ebben az esetben kb: "nagyszerű fejtegetés") üdvözölte Medvegyev gondolatait, aminek komolyabb magyar nyelvű elemzésére valószínűleg Georg Spöttlétől számíthatnak az olvasók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt