Beugratós kérdés: milyen könyveket olvas Curtis?

irodalom
január 05., 12:39
comments 13

Villámkérdéseket tett fel az rtl.hu Curtisnek, az újpesti rappernek, Majka „se veled, se nélküled”-partnerének.

photo_camera Curtis Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Miután elárulta, hogy az ideális nő szerinte megértő, vicces és jó az ágyban, válaszolt arra is, hogy Orbánnal vagy Gyurcsánnyal ragadna-e inkább a liftben:

Gyurcsánnyal.Ez persze önmagában nem jelent semmit, hiszen sok mindent lehet csinálni egy liftben. Ezért is fontos tisztázni: mit kérdezne meg tőle? Hát ezt:

„Miért lövetett az emberek közé anno?”Curtis szerint amúgy Magyarország tíz év múlva jobb hely lesz, de már most is jó, azt pedig nem tudja, a kenyér mennyibe fog kerülni, a lényeg, hogy ki tudjuk fizetni.

De vajon melyik könyvet olvasta Curtis legtöbbször?

Curtis nem olvas könyveket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.