Intenzív osztályon ápolják Nyikita Mihalkovot

oroszország
január 06., 16:05
comments 3

Csütörtökön egy moszkvai kórházba került, majd pénteken az intenzív osztályon folytatták Nyikita Mihalkov világhírű orosz filmrendező ápolását. Bennfentes orosz lapok szerint Mihalkov koronavírusos lett, melynek szövődményei tüdőgyulladáshoz vezettek. A rendező sajtósai azt állítják, hogy „csupán” influenzáról van szó, részletekbe azonban nem bocsátkoztak.

Mihalkov tudatánál van, önállóan lélegzik, de a tüdejével és a gyomrával gondok vannak. Az elmúlt néhány évtizedben politikailag is kifejezetten aktív 77 éves, Oscar-díjas filmrendező és színész nevéhez többek közt olyan alkotások köthetők, mint az Etűdök gépzongorára, az Öt este, a Csalóka napfény és a Tizenkettő. (Snob.ru)

photo_camera Fotó: TIZIANA FABI/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.