Akkor lőtte meg a hatéves gyerek a tanárát, mikor az el akarta tőle venni a pisztolyt

külföld
2023 január 09., 17:27

Akkor lőtte meg tanárát a hatéves iskolás, mikor az el akarta venni tőle a fegyvert, írja a Guardian. Múlt héten lőtte meg a virginiai Newport News egyik kisiskolása a 25 éves tanárát. Abby Zwernert életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, állapotát azóta stabilizálták, orvosai szerint fel fog épülni. A lövöldöző gyerek egyik osztálytársának szülője elmondta, hogy a tanulók éppen olvastak, és művészeti órára készültek, amikor a gyerek előhúzott a táskájából egy pisztolyt, amivel tanárára célzott. Mikor ezt Zwerner meglátta, megpróbáltam a gyerektől elvenni a fegyvert, de az rálőtt.

Azt továbbra sem tudni, hogy a gyerek honnan szerezte a kézifegyvert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.