Áramütés ért két fiatalt az egri pályaudvaron

baleset
január 09., 17:53
comments 6

Áramütés ért két fiatalt az egri pályaudvaron, mikor felmásztak egy vagon tetejére - közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő hétfőn az MTI-vel. Nagy Csaba tájékoztatása szerint a két kamaszt vasárnap este érte a baleset, a mentők mindkettejüket kórházba vitték. Egyikük könnyű, míg másikuk súlyos sérülést szenvedett. A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy

„a magasfeszültségű felsővezetéken keresztül az ívkisülés veszélye már 2 méterről fennáll, amely életveszélyes égési sérüléssel járó áramütést vagy akár halált okozhat.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.