Elutasították a fellebbezést, börtönben marad Andrew Tate

bulvár
2023 január 10., 20:28
comments 4

Visszautasította a bukaresti ítélőtábla Andrew Tate és társai fellebbezését, az influenszer, a testvére, a barátnője és az őket segítő rendőrnő is előzetes letartóztatásban marad, írja a Guardian. A határozat szerint 500 lej bírósági költséget kell fizetniük.

A nőgyűlölő influenszert december 30-án vették őrizetbe szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával, majd elrendelték 30 napos előzetes letartóztatását. Tate és társai ez ellen nyújtottak be fellebbezést.

photo_camera Fotó: DANIEL MIHAILESCU/AFP

Az amerikai–brit kickbokszbajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer Tate-et és testvérét azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal. A beszámolók szerint összes 11 autót vettek zár alá, köztük egy hárommillió dollár értékű Bugatti Chiront.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.