Már biztos, hogy feloszlott a Fekete Vonat

ZENE
2023 január 10., 11:08
comments 12

Hétfőn derült ki, hogy elmarad a Fekete Vonat Budapest Park-os fellépése. A zenekar szombaton tartotta visszatérő koncertjét az Sportarénában, de a fellépést követően a trió egyik tagja, Mohamed Fatima arról posztolt, hogy veszteséges volt a buli. Egy kommentelőnek válaszolva az énekesnő az eseményről azt írta, hogy
„Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk.A koncert viszont nálam is többet ért mint bármi! Végre megélhettük 20 év emlékét…Szóval minden rosszban a jót kell táplálni.”

Most újra posztolt, melyben arról számolt be, új zenekart alapított. „Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene!

Fatima & The Hotshots néven, de még ez változhat… Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat!” - írta az énekesnő.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.