Már biztos, hogy feloszlott a Fekete Vonat

ZENE
január 10., 11:08
comments 12

Hétfőn derült ki, hogy elmarad a Fekete Vonat Budapest Park-os fellépése. A zenekar szombaton tartotta visszatérő koncertjét az Sportarénában, de a fellépést követően a trió egyik tagja, Mohamed Fatima arról posztolt, hogy veszteséges volt a buli. Egy kommentelőnek válaszolva az énekesnő az eseményről azt írta, hogy
„Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk.A koncert viszont nálam is többet ért mint bármi! Végre megélhettük 20 év emlékét…Szóval minden rosszban a jót kell táplálni.”

Most újra posztolt, melyben arról számolt be, új zenekart alapított. „Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene!

Fatima & The Hotshots néven, de még ez változhat… Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat!” - írta az énekesnő.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt