6,3 milliárdért vette meg az állam a MOL régi székházát

Budapest
2023 január 11., 15:38
comments 11

A K-monitor a Nemzeti Vagyonkezelő honlapján vette észre, hogy 6,3 milliárd forintért vásárolta meg az állam a MOL előző, a XI. kerületi Október huszonharmadika utcában álló székházát.

A decemberben megnyitott új székház átadóján Hernádi Zsolt, a cég elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az állam megvette a házat, de akkor nem árulta el, hogy mennyiért.

A MOL előző székháza
photo_camera A MOL előző székháza Fotó: Google Térkép

A szerződések szerint az állam a benne lévő ingóságokkal együtt 6,3 milliárdért vette meg az épületet. Két szerződést is kötöttek: egyet november 15-én több mint 6,1 milliárdról, a másik, ingóságokról szóló szerződést decemberben további 157 millió forintról.

Hernádi Zsolt korábban a Telexnek azt mondta, a régi házban és az új, 143 méteres toronyépületben is a 6. emeleten dolgozik, mert ha az „épület tetején” ülne, annak „nagyon rossz üzenete lenne”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.