7 dolog, ami kizárólag Orbán kormányülésekről kitett posztjaiból derül ki

POLITIKA
2023 január 11., 19:13
comments 27

Arról, hogy ülésezett a kormány, legtöbbször csak onnan tudni, hogy az Orbán Viktor Facebookját kezelők megosztanak róla egy fotót vagy egy videót. Ezekből ritkán derül ki bármi érdemi információ, a legnépszerűbb intézkedéseket később úgyis bejelenti Orbán – szintén a Facebookon.

1. Rogán Antal, a garbó nagykövete

Orbán Facebookjának köszönhetően legalább van egy biztos pont, ahol rendszeresen felbukkan a nyilvánosságot kerülő Rogán Antal. Mostanában nincs már előtte – vagy legalábbis a felvételeken nem látszik – a Genfi-tóhoz közeli forrásokból származó saját Evian ásványvize, amibe tavaly márciusban kortyolt bele a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésen egy Orbánék által posztolt videón.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.