7 dolog, ami kizárólag Orbán kormányülésekről kitett posztjaiból derül ki

Arról, hogy ülésezett a kormány, legtöbbször csak onnan tudni, hogy az Orbán Viktor Facebookját kezelők megosztanak róla egy fotót vagy egy videót. Ezekből ritkán derül ki bármi érdemi információ, a legnépszerűbb intézkedéseket később úgyis bejelenti Orbán – szintén a Facebookon.

1. Rogán Antal, a garbó nagykövete

Orbán Facebookjának köszönhetően legalább van egy biztos pont, ahol rendszeresen felbukkan a nyilvánosságot kerülő Rogán Antal. Mostanában nincs már előtte – vagy legalábbis a felvételeken nem látszik – a Genfi-tóhoz közeli forrásokból származó saját Evian ásványvize, amibe tavaly márciusban kortyolt bele a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésen egy Orbánék által posztolt videón.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt