Mosóczi László volt államtitkár lesz a MÁV-Start új vezérigazgatója

közlekedés
január 13., 16:08
comments 1

Január 19-től Mosóczi László tölti be a MÁV-Start vezérigazgatói posztját - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága az MTI-vel pénteken. Mosóczi 2022 májusáig az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkáraként felelt a közlekedéspolitikáért, korábban helyettes államtitkárként dolgozott. Előzőleg a vasúti szektorban meghatározó állami vállalatok vezetőjeként, a MÁV-Start Zrt. alapító-vezérigazgatójaként és a NIF Zrt. felsővezetőjeként tevékenykedett.

photo_camera Mosóczi László, még az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkáraként a Nyugati pályaudvaron 2020. május 5-én Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Keresztes Péter, a MÁV-Start korábbi vezérigazgatója, a MÁV-csoportban stratégiai tanácsadói feladatokat lát el a jövőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.