A késes támadásban megsérült egyik rendőr már otthon van, a másik várhatóan ma hazamehet a kórházból

bűnügy
január 14., 11:24
comments 1

Dobos László r. törzszászlós szolgálatirányító parancsnok otthon felesége és másfél éves kisfia társaságában gyógyulgat. Kállai László r. főtörzszászlós, körzeti megbízott még a kórházban van, de reményeink szerint már ma délelőtt hazamehet, hogy családja körében lábadozzon - írja Facebook oldalán a BRFK, ahol videót közölnek az egyik rendőrről, aki a XI. kerületi késes támadásban sérült meg.

Január 12-én este egy zavart, agresszív férfiről érkezett bejelentés a rendőrségre egy újbudai társasházból. A férfi késsel támadt a kiérkező járőrökre, mindhármukat megszúrta, egyikük a támadásban életét vesztette.

A férfi lábon lőtték majd a helyszínen elfogták, a Központi Nyomozó Főügyészség letartóztatását indítványozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt