A késes támadásban megsérült egyik rendőr már otthon van, a másik várhatóan ma hazamehet a kórházból

bűnügy
2023 január 14., 11:24
comments 1

Dobos László r. törzszászlós szolgálatirányító parancsnok otthon felesége és másfél éves kisfia társaságában gyógyulgat. Kállai László r. főtörzszászlós, körzeti megbízott még a kórházban van, de reményeink szerint már ma délelőtt hazamehet, hogy családja körében lábadozzon - írja Facebook oldalán a BRFK, ahol videót közölnek az egyik rendőrről, aki a XI. kerületi késes támadásban sérült meg.

Január 12-én este egy zavart, agresszív férfiről érkezett bejelentés a rendőrségre egy újbudai társasházból. A férfi késsel támadt a kiérkező járőrökre, mindhármukat megszúrta, egyikük a támadásban életét vesztette.

A férfi lábon lőtték majd a helyszínen elfogták, a Központi Nyomozó Főügyészség letartóztatását indítványozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.