Moldovát is elérte az egyik rakéta darabja az orosz bombázások után

Miután az oroszok szombaton több ukrán várost is rakétákkal lőttek, a szomszédos Moldova északi részén, Langánál is találtak egy rakétadarabot. Maia Sandu elnök a Twitteren ítélte el, hogy „Oroszország Ukrajna elleni brutális háborúja ismét Moldovát érinti”.

Sandu egyben részvétét fejezte ki azoknak, akik Dnyiro bombázása miatt elvesztették a szeretteiket. A közép-ukrajnai városban legalább 14-en maghaltak, amikor az oroszok eltaláltak egy 9 emeletes lakóházat.

A háború kitörése óta már két alkalommal csapódtak be rakétadarabol Moldova területére. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.