Nem lehetsz annyira másnapos, hogy DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt playlistje vissza ne hozzon az életbe

ÉLET
2023 január 15., 13:24
comments 6

A 444 műsorvezetőit azért nevezik műsorvezetőnek, és nem mondjuk hírügyeletesnek, mert elvileg nemcsak hírekkel etetik, hanem szórakoztatják is az olvasókat, leginkább olyasmivel, amit ők maguk is szórakoztatónak találnak.

Úgyhogy fel a hangerőt, mert most DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt első 2023-as délutáni playlistje következik. Ami nem más, mint napindító videódiszkó délután kettő után egy kicsivel.

Igazából csak a bulizásnak van értelme, de vasárnap délután az ember szerencsés esetben pont közvetlenül bulizás után ébredezik, így a mai táncőrületet lejövős-regenerálós-életbe visszahozós hangulatban kezdjük.

The Lemon Twigs - Corner Of My Eye

A Long Island-i időutazók vadonatúj száma maga az új Sound of Silence. Ennél jobban nem is kezdhetnéd/folytathatnád/fejezhetnéd be ezt a nagyon is vasárnapszerű vasárnapot.

link Forrás

Ugye milyen kurva jó volt? Majdnem annyira, mint a műfaj legnagyobbja, az Ultimate Vasárnapi Szám, aminél az Úristen se tudna jobb vasárnapi számot írni:

The Velvet Underground: Sunday Morning

link Forrás

Baustelle: Contro Il Mondo

Mi hozhatna vissza jobban az életbe, mint Toszkána válasza a Pulpra? A Baustelle, vagyis három toszkán popper Montepulcianóból, önmagában már attól tökéletes, hogy mindezt olaszul nyomják.

link Forrás

Altin Gün: Rakiya Su Katamam

Mi sül ki abból, ha egy amszterdami holland basszusgitáros kitalálja, hogy össze kéne hozni egy együttest, amelyik török népdalok pszichedelikus feldolgozásait játssza? Hát olyan isteni számok, mint az alábbi.

link Forrás

Kerala Dust: Violet Drive

Ha még vagy már nem bírod kinyitni a szemed, a te gyógyszered a Kerala Dust, egyenesen egy londoni klub vécéjéből összesöpörve hajnali hat táján! A Violet Drive garantáltan újraindítja a vérkeringésedet.

link Forrás

Vagy csak bólogatni vagy képes és az agyad olyan állagú, mint a két hete ki nem cserélt alom Várkonyi Andrea deguketrecében? Akkor a te számod most jön!

Durdenhauer X ASAP Rocky feat Skepta: Praise The Lord

link Forrás

És végül valami igazán szívderítő. Rég volt tényleg jó, díva típusú popcsaj, a svéd Tove Lo viszont nemhogy jó, hanem egyenesen kurva jó, amit ünnepeljünk együtt a nagyszerű, Figyelemkurva című szám koncertverziójával!

Tove Lo: Attention Whore (feat. Channel Tres)

link Forrás

A továbbiákhoz energiát honnan máshonnan kapnánk, mint Szegedről. Tetű rapper és a Pogány Induló elvileg a legújabb old school szenzációt jelentik. Legfrissebb számukból kiderül, hogy Tetű hála istennek soha többet nem lesz bűnöző. Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna hírügyeletesként!

Pogány Induló: Pogi Hip-Hop

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.