Százmillió euróért igazolt ukrán támadót a Chelsea

sport
2023 január 15., 20:19
comments 6

Százmillió euróért (mintegy 39,6 milliárd forintért) igazolta le a Premier League-ben szereplő Chelsea az ukrán válogatott labdarúgót, Mihajlo Mudrikot a Sahtar Donyecktől.

Mudrik már Chealsea-színekben köszönti a szurkolókat a vasárnapi, Crystal Palace elleni bajnokin a Stamford Bridge-en.
photo_camera Mudrik már Chealsea-színekben köszönti a szurkolókat a vasárnapi, Crystal Palace elleni bajnokin a Stamford Bridge-en. Fotó: BEN STANSALL/AFP

A 22 éves támadó középpályás 2031-ig szóló szerződést írt alá a londoni klubhoz vasárnap, és délután már a Stamford Bridge stadionjában szurkolt új klubjának a Crystal Palace elleni bajnoki összecsapáson. A Chelsea a mérkőzés közben mutatta be hivatalosan Mudrikot, és „Európa egyik legveszélyesebb támadójának” jellemezte az egy-egy elleni küzdelemben.

Bár a Chelsea nem hozta nyilvánosságra az összeget, a Sahtar közleményéből kiderült, hogy 70 millió euróért adta el játékosát, emellé pedig 30 milliós bónuszkifizetést kap majd. Mudrik klubjában eddig 65 meccsen 12 gólt szerzett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.