A Vodafone után a Telekom is emeli az árakat

gazdaság
2023 január 17., 07:58
comments 6

A Vodafone után a Telekom is inflációkövető díjkorrekciót hajt végre.

Az inflációs nyomás, energiaárak és beszállítói költségek erőteljes növekedése miatt hajt végre a Telekom inflációkövető díjkorrekciót 2023. március 1-től, amelynek mértéke 14,5%

- közölte a társaság.

Az első emelt összegű számlát az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti mobil-előfizetők pedig áprilisban kapják meg.

A Vodafone 9,39 százalékos inflációkövető díjkorrekciót alkalmazott januártól. A 24.hu-nak nyilatkozó szakértő szerint az inflációkövető díjkorrekció egyébként nem fedezi a költségek növekedését, „de legalább megvalósul egyfajta tehermegosztás a szolgáltatók és ügyfeleik között”.

A decemberi infláció amúgy 24,5 százalékos volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.