Az orosz házelnök pusztulással fenyegeti a nyugati országokat

háború
2023 január 22., 11:41
comments 19

Oroszország még erősebb fegyverekkel fog visszavágni, ha a Nyugat továbbra is támogatja Ukrajnát, fenyegetett Vjacseszlav Vologyin, az orosz alsóház elnöke a Telegramon.

Arra szólította Washingtont és Brüsszelt, hogy vegyék észre saját felelősségüket, különben a tetteik globális katasztrófához vezethetnek, ami elpusztítja a nyugati országokat.

Vjacseszlav Vologyin 2022. december 13-án Ankarában
photo_camera Vjacseszlav Vologyin Fotó: Dogukan Keskinkilic/Anadolu Agency via AFP

A napokban Dmitrij Medvegyev korábbi elnök, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese arról írt, nukleáris háborúhoz vezethet, ha Oroszország elveszíti az ukrajnai háborút. (Meduza)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.