Az orosz házelnök pusztulással fenyegeti a nyugati országokat

háború
január 22., 11:41
comments 18

Oroszország még erősebb fegyverekkel fog visszavágni, ha a Nyugat továbbra is támogatja Ukrajnát, fenyegetett Vjacseszlav Vologyin, az orosz alsóház elnöke a Telegramon.

Arra szólította Washingtont és Brüsszelt, hogy vegyék észre saját felelősségüket, különben a tetteik globális katasztrófához vezethetnek, ami elpusztítja a nyugati országokat.

photo_camera Vjacseszlav Vologyin Fotó: DOGUKAN KESKINKILIC/Anadolu Agency via AFP

A napokban Dmitrij Medvegyev korábbi elnök, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese arról írt, nukleáris háborúhoz vezethet, ha Oroszország elveszíti az ukrajnai háborút. (Meduza)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt