Hol lobog most az Országzászló?

Természetesen és elsősorban a szívünkben.

<3

2022 szeptember elején jelent meg az Országzászló podcast első adása és decemberben a nyolcadik.

Végigvettük, hogy milyen politikai rendszerben élünk, alaposan körbejártuk és megmagyaráztuk, hogy

Elmondtuk, hogy hol tart az ország, és szerintünk miért lett ilyen. Felmérjük, megvitatjuk, hogy merre megy a magyar politika idén is.

Most figyelünk, jegyzetelünk, következtetünk, egyeztetünk, és 2023 őszén, amikor az önkormányzati és EP-választásra készül majd az ország, újra adásban mondjuk el, hogy mik a legfontosabb és legérdekesebb változások.

Várjuk a legközelebbi találkozást, a szerkesztő Mészáros Zsófi és a vágó Botos Tamás nevében is!

Addig is Magyari Péter hallható lesz a Létforgatag podcastban a 444-en, ahol minden adásban másik vendéggel beszélget, míg Ruff Bálint rendszeresen értelmezi a belpolitikai történéseket a Szabad Európa Rádió Elemző című sorozatában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.