Hol lobog most az Országzászló?

Természetesen és elsősorban a szívünkben.

<3

2022 szeptember elején jelent meg az Országzászló podcast első adása és decemberben a nyolcadik.

Végigvettük, hogy milyen politikai rendszerben élünk, alaposan körbejártuk és megmagyaráztuk, hogy

Elmondtuk, hogy hol tart az ország, és szerintünk miért lett ilyen. Felmérjük, megvitatjuk, hogy merre megy a magyar politika idén is.

Most figyelünk, jegyzetelünk, következtetünk, egyeztetünk, és 2023 őszén, amikor az önkormányzati és EP-választásra készül majd az ország, újra adásban mondjuk el, hogy mik a legfontosabb és legérdekesebb változások.

Várjuk a legközelebbi találkozást, a szerkesztő Mészáros Zsófi és a vágó Botos Tamás nevében is!

Addig is Magyari Péter hallható lesz a Létforgatag podcastban a 444-en, ahol minden adásban másik vendéggel beszélget, míg Ruff Bálint rendszeresen értelmezi a belpolitikai történéseket a Szabad Európa Rádió Elemző című sorozatában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt