Kiütötték a dánok a magyar férfi kézilabda-válogatottat a vb-negyeddöntőben

sport
január 25., 18:34
comments 4

Dánia 40-23-ra legyőzte a magyar férfi kézilabda-válogatottat az olimpiai kvalifikációs világbajnokság negyeddöntőjében. A magyar csapatnak esélye sem volt, a címvédő Dánia a félidőben 9 góllal vezetett. A második félidő tét nélküli volt, ennek ellenére a dánok nem lassítottak.

photo_camera Ancsin Gábor (b) és Bánhidi Bence (j), valamint a dán Mathias Gidsel (k) a Magyarország–Dánia mérkőzésen Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A magyar csapatnak csak momentumok jutottak – például Székely Márton védései és néhány jó átlövés –, a végére 17 gól lett a különbség két csapat között. A magyar csapat az 5-8. helyért folytatja, legközelebb pénteken játszik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.