Visszavonul a turnézástól Ozzy Osbourne, a budapesti koncertje is elmarad

ZENE
2023 február 01., 10:14
comments 1

Lemondta európai turnéját Ozzy Osbourne, így Budapesten sem koncertezik a Black Sabbath egykori frontembere. A Facebookon közzétett bejegyzésben azt írta, hogy valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett osztania a rajongóival. Osbourne négy éve komoly balesetet szenvedett, amiben megsérült a gerince.

photo_camera Fotó: Arkadiy Semenov

„Az egyetlen célom az utóbbi időben az volt, hogy újra színpadra állhassak. Az énekhangom rendben van. Ugyanakkor a három műtét, az őssejtkezelések, a végtelen fizikoterápiás kezelések és legutóbb az úttörő Cybernics (HAL) kezelés után a testem még mindig gyenge.

Őszintén megtisztel, hogy türelmesen ragaszkodtatok a koncertjegyeitekhez, de a lelkiismeretem azt diktálja, hogy beismerjem, fizikailag nem vagyok képes végigcsinálni a közelgő európai/Egyesül Királyság-beli turnémat, nem bírnám ki az utazást. Higgyétek el, a gondolat, hogy csalódást okozzak a rajongóimnak, jobban felbasz, mint azt hiszitek.

Soha nem gondoltam volna, hogy a turnézós napjaim ilyen véget érnek. A csapatom jelenleg azon ötletel, hol tudnék fellépni anélkül, hogy városról városra és országról országra kellene utaznom.

Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, a régi barátaimnak, a Judas Priestnek, és természetesen a rajongóimnak végtelen odaadásukért, hűségükért és támogatásukért, valamint azért, hogy olyan életet adtak nekem, amiről álmodni sem mertem. Szeretlek titeket” – írta a közleményben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.