„Én nem szerepeltem Putyin választási listáján, de ön Gyurcsányén igen”

belföld
2023 február 03., 05:05
comments 206

Manapság egyre ritkább eseménynek számít, ha kormányzati pozíciót betöltő politikusok nyilvános vitára állnak ki ellenzéki politikusokkal. Éppen ezért különös érdeklődéssel ültünk be Dömötör Csaba fideszes államtitkár, parlamenti képviselő és Tordai Bence Párbeszéd-elnök, országgyűlési képviselő vitájára, melyet a magát jobboldali kávéházként hirdető Scruton Budapest szervezett. A várakozásainkat azonban villámgyorsan letörte a valóság.

photo_camera Dömötör Csaba, Kohán Mátyás és Tordai Bence a jobboldali oroszlánbarlangban Fotó: Bankó Gábor/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.