Toroczkai: A Mi Hazánk égő fáklyaként mutat utat az egész világ számára

POLITIKA
2023 január 29., 06:28
comments 61

Felcsendül a Mi Hazánk Mozgalom eseményekről ismerős Erdély Szabad! című Kárpátia szám instrumentálja. A párt java, a szimpatizánsok és érdeklődők már gyülekeznek a Hotel Bara rendezvénytermébe, hogy meghallgassák a Mi Hazánk elnökének, „hazánk legtöbb Youtube-követővel rendelkező” politikusának évértékelő beszédét.

A szombat délutáni esemény rendkívül muzikálisra sikerült, a Kárpátiát Erkel Hunyadi Lászlójának nyitánya követi, majd az átszellemülésnek teret se hagyva Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke lép a színpadra, hogy felkérje Csonka Zsuzsanna operaénekest, énekelje el a magyar Himnuszt. A terem feláll, és már zengi is Kölcsey költeményét - melyet a későbbiekben „Szabó Jocó, az erdélyi zenei élet kiemelkedő alakja” Legyen béke című számával kvázi aktualizál.

photo_camera Csonka Zsuzsanna
Fotó: Bankó Gábor/444

Sok időnek kell eltelnie, hogy a pártelnök világpolitikai, belpolitikai és a párt szemszögéből - nagyapja Don-kanyarban készült képén keresztül - elemezze a „gyümölcsöző” 2022-es évet, és beszéljen a 2023-as év olyan kihívásairól, mint a

  • harmadik világháború elkerülése a svéd és finn NATO-csatlakozás megakadályozásával,
  • a disznófejű nagyurak, azaz a totális diktatúrát építő globális elit elleni küzdelem,
  • a kormány presszionálása, vagy ha máshogy nem megy, Orbán Viktor leleplezése,
  • az európai politika megváltoztatása, fáklyaként lángolás az északi civilizáció számára,
  • küzdelem az életben maradásért a korban, amikor az Európai Parlament képviselői arról beszélnek, „hogy a férfiakat át kell alakítani, az európai férfiakat meg kell semmisíteni, mert nincsen rájuk szükség”, és az EP-képviselőknél egyedül Toroczkai László próbálja „felhívni a figyelmet, hogy ne legyen harmadik világháború, ami végleg befejezi az európai, északi civilizáció történetét”.
  • Plusz a cigányok, persze.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.