A Mi Hazánk programja: szegregálandó cigányok, euroszkepticizmus és globális hálózatok a világjárvány mögött

POLITIKA
2022 április 13., 04:03

Toroczkai László pártjának hat mandátumot sikerült megszereznie a parlamentben, így a Fidesz mellett joggal nevezhetik a Mi Hazánk Mozgalmat a 2022-es választások másik győztesének. A párt elnökével még a választások előtt készítettünk interjút. A párt programjáról viszont eleddig nem sokat lehetett hallani, pedig az ellenzéki pártok közül a Mi Hazánk Mozgalom állította össze a leghosszabb terjedelmű - Toroczkai László Youtube live-jában, demokratikus komment-választással -, „Virradat” névre keresztelt programot.

A legismertebb témáik ezek:

  • A koronavírus járvány kezelése: STOP COVID DIKTATÚRA!
  • A globális hálózatok elleni küzdelem: Le a multinacionális vállalatokon, bankokon és a virtuális világon keresztül tömegeket manipuláló, a világgazdasági fórumokon ármánykodó disznófejű nagyurakkal!
  • „Magyarország nem lesz cigányország!” - mondják.

Ezeken kívül néhány olyan programpont is nagyobb figyelmet kapott, mint:

  • a választójog írni és olvasni tudáshoz kötése, megakadályozandó a szavazatvásárlás jelenségét,
  • a parlamenti képviselők mentelmi jogának eltörlése,
  • a halálbüntetést bevezetése.

A programfüzetet lapozgatva azonban olyan ínyencségeket is találhatunk, mint, hogy:

  • A Mi Hazánk Mozgalom Oroszországgal - most már inkább Koszovóval - együttműködve szibériai munkatáborokba küldene bűnözőket.
  • A Mi Hazánk Mozgalom szerint Magyarország jelenlegi kulturális helyzete azért olyan, amilyen - értsd: szar; értsd: nem eléggé nemzeti -, mert a Rákosi-korszak óta a kulturális intézmények élén nem hagyományos magyar nevelésben részesített, zsidó származású emberek állnak.
  • A Mi Hazánk Mozgalom létrehozná a „nemzeti gyermekmozgalmat”, ami megfékezné “az okostelefonokon, a világhálón keresztül” áramló “globalista szellemi méreget”, mielőtt még a gyereknevelést átveszi “a Zuckerberg-féle pénzközpontú, devianciákat erősítő világ.”

De elég a kóstolgatásból, rendes, hazafias, alaposan megírt programról van itt szó, mindent megtalálunk benne, mi szem-szájnak kellemes:

A magyarellenesség-mentes, de szabadon működő, anti-posztmodern kultúr- és oktatáspolitika

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.