A Mi Hazánk programja: szegregálandó cigányok, euroszkepticizmus és globális hálózatok a világjárvány mögött

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
április 13., szerda 4:03
44

Toroczkai László pártjának hat mandátumot sikerült megszereznie a parlamentben, így a Fidesz mellett joggal nevezhetik a Mi Hazánk Mozgalmat a 2022-es választások másik győztesének. A párt elnökével még a választások előtt készítettünk interjút. A párt programjáról viszont eleddig nem sokat lehetett hallani, pedig az ellenzéki pártok közül a Mi Hazánk Mozgalom állította össze a leghosszabb terjedelmű - Toroczkai László Youtube live-jában, demokratikus komment-választással -, „Virradat” névre keresztelt programot.

A legismertebb témáik ezek:

 • A koronavírus járvány kezelése: STOP COVID DIKTATÚRA!
 • A globális hálózatok elleni küzdelem: Le a multinacionális vállalatokon, bankokon és a virtuális világon keresztül tömegeket manipuláló, a világgazdasági fórumokon ármánykodó disznófejű nagyurakkal!
 • „Magyarország nem lesz cigányország!” - mondják.

Ezeken kívül néhány olyan programpont is nagyobb figyelmet kapott, mint:

 • a választójog írni és olvasni tudáshoz kötése, megakadályozandó a szavazatvásárlás jelenségét,
 • a parlamenti képviselők mentelmi jogának eltörlése,
 • a halálbüntetést bevezetése.

A programfüzetet lapozgatva azonban olyan ínyencségeket is találhatunk, mint, hogy:

 • A Mi Hazánk Mozgalom Oroszországgal - most már inkább Koszovóval - együttműködve szibériai munkatáborokba küldene bűnözőket.
 • A Mi Hazánk Mozgalom szerint Magyarország jelenlegi kulturális helyzete azért olyan, amilyen - értsd: szar; értsd: nem eléggé nemzeti -, mert a Rákosi-korszak óta a kulturális intézmények élén nem hagyományos magyar nevelésben részesített, zsidó származású emberek állnak.
 • A Mi Hazánk Mozgalom létrehozná a „nemzeti gyermekmozgalmat”, ami megfékezné “az okostelefonokon, a világhálón keresztül” áramló “globalista szellemi méreget”, mielőtt még a gyereknevelést átveszi “a Zuckerberg-féle pénzközpontú, devianciákat erősítő világ.”

De elég a kóstolgatásból, rendes, hazafias, alaposan megírt programról van itt szó, mindent megtalálunk benne, mi szem-szájnak kellemes:

A magyarellenesség-mentes, de szabadon működő, anti-posztmodern kultúr- és oktatáspolitika

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt