Toroczkai: Ez arról szól, hogy végső soron azt szeretnék, hogy ha mindenki homoszexuális lenne

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 március 14., 15:01
comments 31
  • A Pride erőszakos, a mesekönyvet mindenképp le kellett darálni, mert gyalázatos.
  • Attól még, hogy valaki Szálasit éltette, még nem kell leírni, végezhet remek munkát, lehet jó pártkatona.
  • A Fidesznek már annyira kényelmetlen a Mi Hazánk, hogy a jelöltjeiket fenyegetik, Toroczkait pedig több mint egy éve nem hívták a közmédiába.
  • Szájer Józseffel vannak erkölcsi, morális, magánéleti problémák, de nem azért rossz az Alaptörvény, mert ő írta.
  • Interjú Toroczkai Lászlóval, a Mi Hazánk elnökével és miniszterelnök-jelöltjével.

444: Ma támadta meg Ukrajnát az orosz hadsereg (az interjú február 24-én készült). Mi a Mi Hazánk álláspontja az ukrán helyzettel kapcsolatban?

Toroczkai László: Az, hogy Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborúból, ez nem rólunk szól, nem a mi háborúnk. Itt egy geopolitikai esemény zajlik, egy egypólusú világrend kialakításának szándékáról szól. Ez nem kifejezetten ukránok és oroszok harca, hanem egy globális érdekütközés főként Amerika és Oroszország között. Ehhez a magyaroknak semmi köze. Nekünk egyetlen dologra kell összpontosítani, hogy mi lesz a kárpátaljai magyarokkal. Azt mindenképp meg akarjuk akadályozni, és ebben még azért akciókra is készülünk, hogy ne vigyenek kárpátaljai magyarokat a frontra. Márpedig olyan híreket kaptam én is ma több helyről, hogy viszik őket, kapják sorban a behívókat.

A pártja sokat beszél a trianoni határok revíziójáról, a mostani történések fényében elképzelhetőnek tart ilyesmit? Érdemes egyáltalán törekednie erre egy magyar kormánynak?

Deák Ferenc nagyon jól megfogalmazta, hogy amiről önként lemondunk, arra nincs remény. Amiről önként nem mondunk le, arra van. Azt gondolom, hogy Trianonnal kapcsolatban sem kell semmiről lemondanunk, hiszen 1920-ban az egy fegyverek árnyékában, kényszerítéssel aláíratott békeszerződés volt, azt a magyarok nem akarták aláírni. Most pedig épp azt látjuk, hogy bármikor olyan geopolitikai helyzet alakulhat ki, amiben lehet, hogy Ukrajnának újrarajzolják a határait. Én egy dolgot tudok biztosan állítani, hogy Magyarországnak és a kárpátaljai magyaroknak sem szabad ebben a háborúban részt venniük.

Egy interjúban nemrég úgy fogalmazott, hogy „a köztévé ugyanúgy hazudik most is, csak nem a baloldal, hanem a Fidesz javára, a fundamentális kérdésekben pedig ugyanazt képviseli: a multik a jók, a magyar vállalkozó nem jó”. Ezt tartja?

Abszolút. Teljes mértékben. Ha valaki bekapcsolja a köztelevíziót, és épeszű, akkor látja, hogy az egy kormányzati propagandaadó.

Akkor önök szerint a 2010 előtti és a mostani köztévé között érdemben nincs különbség?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt