Márki-Zay Péter megkérdezte a ChatGPT-t, hogy lehet leváltani Orbánt, és úgy érzi, végre megvan a recept

POLITIKA
2023 február 05., 18:53
comments 47

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Kübekházáról jelentkezett be szombaton, ahol épp új pártja, a Mindenki Magyarországa Néppárt alakuló közgyűlését szervezi társaival.

Mivel tavaly nem sikerült megtalálni rá a választ, Márki-Zay Péter most a mesterséges intelligenciához fordult, és feltette a kérdést a ChatGPT alkalmazásnak, hogyan lehetne leváltani a rendszert, azaz

How to bring down the Orbán regime in Hungary?

link Forrás

Márki-Zay elégedett volt a válaszokkal, jóllehet nagyon forradalminak nem mondható az a hat pont, amivel a mesterséges intelligencia előállt:

Támogasd és vegyél részt a tüntetéseken!
Támogasd a független médiát!
Támogasd a demokráciapárti szervezeteket!
Képezd magad és társaidat is!
Vegyél részt a politikai vitákban!
Szavazz a választásokon!

Hódmezővásárhely polgármestere szerint viszont megvan a recept, amivel végetérhet a Nemzeti Együttműködés, és elégedetten nyugtázta, hogy már a mesterséges intelligencia is bevethető a jogállamiság visszaállításáért zajló küzdelemben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.