Nő a légszennyezettség az országban, a következő napokban nem várható javulás

környezetvédelem
február 08., 14:03
comments 2

Kedvezőtlenül alakul több település levegőminősége, figyelmeztet a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint

kedden Putnokon veszélyes, míg Ajkán, Győrben és Sajószentpéteren egészségtelen volt a levegő minősége, és kifogásolt minősítést kapott tizenkét további település.

A levegőminőség romlását a szélcsendes és csapadékmentes időszak okozza, a meteorológiai előrejelzés szerint a következő napokban javulás nem várható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.