Putyin és az orosz kommunisták pártvezére is biztos a győzelemben

háború
2023 február 13., 20:30
comments 7

Biztosnak nevezte az orosz győzelmet az ukrajnai háborúban Vlagyimir Putyin elnök és Gennagyij Zjuganov, a legnagyobb parlamenti ellenzéki párt, a kommunisták vezetője a Novo Ogarjovo-i államfői rezidencián tartott tanácskozásukon – írja az MTI.

Vlagyimir Putyin és Gennagyij Zjuganov 2023. február 13-án Moszkvában.
photo_camera Vlagyimir Putyin és Gennagyij Zjuganov 2023. február 13-án Moszkvában. Fotó: Mihail Mecel/Szputnyik/AFP

„Kötelesek vagyunk győzni, és győzni is fogunk” – mondta Zjuganov a tárgyalás sajtónyilvános szakaszában. „Így lesz – reagált Putyin, hozzátéve, hogy védelmi és biztonsági témákban sohasem volt vitája a kommunistákkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.