Pharrell Williams lesz a Louis Vuitton új kreatív igazgatója

DIVAT
2023 február 14., 20:56

Pharrell Williams amerikai hip-hop előadó lesz Mészáros Lőrinc kedvenc márkája, a Louis Vuitton új férfiruházati igazgatója, miután a pozíció az előző igazgató, Virgil Abloh – az első afroamerikai, aki művészeti igazgató lett egy francia luxusdivatháznál – 2021. novemberi halála óta nyitva állt.

photo_camera Pharrell Williams Fotó: ANGELA WEISS/AFP

A zenész nem új a divatiparban: társtulajdonosa a Human Made és a G-Star ruházati brandeknek, ezenkívül alapított még kettőt, a nálunk szinte ismeretlen Billionaire Boys Clubot és az Ice Cream névre hallgató márkát, továbbá hozzá köthető egy gendersemleges szépség- és sminkcég, a Humanrace is.

(Vogue / Wall Street Journal / Louis Vuitton)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.