Bulvár románc-rajongóknak: Emily Ratajkowski meztelen fotóval erősítette meg, hogy a vicces fiúkat szereti

bulvár
2023 február 16., 07:49

2022 novemberében még az volt A Nagy Bulvárhír, hogy Pete Davidson és Emily Ratajkowski összejöttek – hogy a bolygó lakosságának laza tippem szerint több mint egyharmada miért érezte ezt eget rengetően fontosnak, arról ebben a cikkben írtam részletesebben –, most pedig újabb, hasonlóan Fontos Esemény történt: Ratajkowski Davidson után összejött Eric Andréval. Eric André Davidsonhoz hasonlóan humorista, és ahogy Davidson esetében, úgy itt is azonnal felmerült az az általános nézet, hogy a konvencionális értelemben vett szép nők csak konvencionális értelemben vett szép férfiak mellett lehetnek boldogok. Márpedig Eric André nem egy konvencionális értelemben vett szép férfi, míg Ratajkowski egy konvencionális értelemben vett szép nő.

De hogy ez mennyire nem számít semmit, arra itt van bizonyítéknak az alábbi kép, amin a félmeztelen Ratajkowski a pamlagon fetrengő meztelen Andrét fotózza:

Ezek szerint a világ nagy részének végre érdemes elfogadnia, hogy a konvencionális értelemben vett szép nők igenis lehetnek boldogok olyan férfiak mellett, akik konvencionális értelemben véve nem feltétlenül szépek.