Újból meghosszabbítanák Herczeg Zoltán divattervező letartóztatását

belföld
2023 február 18., 11:33

A Fővárosi Főügyészség április 23-áig hosszabbítaná a drogügy miatt lekapcsolt divattervezőnek és gyanúsított-társának letartóztatását, írja a hvg.hu.

Herczeg Zoltán
photo_camera Herczeg Zoltán Fotó: Herczeg Zoltán Facebookja

A Főügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére indítványozta a hosszabbítást, írja a hvg.hu a Magyar Nemzetre hivatkozva. A rendőrség szerint biztosítani kell a gyanúsítottak rendelkezésre állását, egyébiránt attól is tartanak, hogy szabadlábra helyezés esetén a gyanúsítottak befolyásolhatnák a nyomozást.

Herczeg Zoltánt és a „Piciként” is emlegetett F. Józsefet október 21-én tartóztatták le jelentős mennyiségű kábítószergyanús - valószínűleg fű és kokaingyanús por - anyaggal a lakásán. F. József egészen novemberig szabadlábon védekezhetett, azóta ő is letartóztatásban van. Ez lenne Herczeg letartóztatásának második hosszabbítása.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.